Notícies i actualitat

46 joves han estat atesos pel servei d’Assessoria de l’INJOVE

Data : 25/07/2018

El passat 20 de març es va posar en marxa el servei de dues consultories, una de jurídica i una de social, a les instal·lacions de l’INJOVE. L’objectiu d’aquests nous serveis és assessorar i orientar de manera gratuïta al jovent menorquí sobre diferents qüestions que els afecten o els poden afectar en un futur.

El servei, que es presta de forma presencial a les oficines d’INJOVE un dia per setmana, telefònicament o a través de correu electrònic, ha rebut durant els tres primers mesos d’activitat 46 consultes.

Consultoria jurídica
En total s’han rebut 19 consultes, de les quals el 63% han estat ateses telefònicament o a través del correu electrònic. Destaca que el 89% de les consultes han estat realitzades per dones i el 73% corresponen a majors de 20 anys.

La temàtica de les consultes rebudes responen, en la majoria dels casos, a necessitats relacionades amb temes d’habitatge, associacionisme, aspectes laborals, beques i procediments judicials.


Consultoria social
En total s’han rebut 27 consultes, de les quals el 63% han optat per fer-ho presencialment. El 74% de les consultes han estat realitzades per dones i la franja d’edat oscil·la entre els 16 i els 25, amb un predomini dels menors de 20 anys.

Les consultes més freqüents estan relacionades amb orientació acadèmica i laboral, orientació sexual, drogodependències, autoestima, i problemes en el seu entorn personal.

Per a més informació: www.injovemenorca.com/consultori

Maó, 23 de juliol del 2018


Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS