Notícies i actualitat

El Consell reuneix tècnics i polítics per debatre i consensuar el reglament de desenvolupament de la Llei d'ordenació i ús del sòl a Menorca

Data : 12/02/2015

La sala de plens del Consell Insular de Menorca ha congregat avui tècnics i representants polítics per debatre i arribar a punts de consens sobre els aspectes clau sobre els quals s'ha de basar el reglament de desenvolupament de la Llei 2/2014, de 25 de març, d'ordenació i ús del sòl en la seva aplicació a Menorca.

Aquest acte, organitzat pel Departament d'Ordenació del Territori, ha reunit representants dels col·legis d'arquitectes i aparelladors, d'enginyers i d'advocats, a més dels tècnics tant del Consell Insular com d'altres administracions i membres d’entitats com el GOB.

El catedràtic de Dret Administratiu de la Universitat Autònoma de Madrid, Ángel Menéndez Rexach; l'assessor jurídic del Consell de Mallorca, Jaume Munar, i l'arquitecte i advocat Antoni Ramis han explicat al públic assistent les seves respectives visions.

Per la seva part, la consellera d'Ordenació del Territori, Marta Vidal, ha destacat que la seva voluntat amb aquesta iniciativa és poder comptar amb les opinions de tècnics tant de les administracions com del sector privat perquè l’esmentat reglament pugui satisfer les demandes i necessitats de Menorca, una illa que per altra banda és reserva de biosfera.

“Des del Consell creim que és un dret del ciutadà poder obtenir un pronunciament previ per part de l'Administració per saber si un projecte serà viable o no”, explica la responsable d'Ordenació del Territori. I és que aquesta pretensió suposaria un estalvi considerable tant de temps com de doblers per als ciutadans que vulguin posar en marxa diferents iniciatives.

Per tant, les aportacions de xerrades públiques com aquesta –s'ha retransmès per Internet en temps real– ajuden el Departament d'Ordenació del Territori en la seva tasca d'elaboració d’aquest reglament.


Maó, 12 de febrer de 2015

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Imatges relacionades
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS