Notícies i actualitat

El Consell Insular de Menorca i l’Ajuntament des Mercadal col·laboren per a la millora del Camí de Llinàritx (Camí d’en Kane)

Data : 23/07/2018

El Consell Insular de Menorca i l’Ajuntament des Mercadal signaran un conveni de col·laboració per al condicionament i pavimentació del camí de Llinàritx, que es tracta del tram públic del Camí d’en Kane entre Es Mercadal i Ferreries, íntegrament dins el terme municipal des Mercadal.

Les actuacions previstes en aquest conveni de col·laboració tenen l'objectiu de millorar la seguretat i comoditat de circulació en el camí de Llinàritx el qual necessita una millora superficial i de reforç del ferm. Concretament es durà a terme: eixermat i neteja de cunetes, una nova pavimentació a base d’aglomerat asfàltic en calent, i senyalització horitzontal i vertical. El tram objecte d’actuacions és de 3.458 metres de longitud i entre 4,8 i 5,2 metres d’amplada.

Les obres seran executades per l’Ajuntament des Mercadal amb un import de 248.765,24 €, i el Consell Insular de Menorca aportarà 124.382,62 € en concepte del 50% del finançament de les obres.

Amb aquest conveni per a la millora del camí de Llinàritx, el Departament de Mobilitat del Consell Insular de Menorca segueix treballant per a la conservació i millora de la xarxa de carreteres, no tan sols de les carreteres de la seva titularitat sinó també de les carreteres i camins municipals.

Maó, 23 de juliol de 2018


Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Departaments
Mobilitat
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS