Notícies i actualitat

La línia entre Maó i Ciutadella es reforçarà a migdia amb un autobús quan sigui necessari per cobrir la demanda

Data : 07/11/2011

La línia entre Maó i Ciutadella (en els dos sentits) es reforçarà a migdia (sortides de classe i feina) amb un autobús més quan sigui necessari cobrir les puntes de demanda, i que ningú quedi sense servei. Així s’ha acordat avui a una reunió que ha tingut lloc al Consell Insular de Menorca entre els membres del departament de Mobilitat i Projectes i l’empresa concessionària que cobreix aquest tram de transport públic.

Segons aquest acord, hi haurà sempre un autobús a Maó i un altre a Ciutadella preparats en cas de necessitat. En aquesta trobada també s’ha plantejat la possibilitat d’establir un bus directe que connecti aquestes dues poblacions a primera hora del matí, a les 6.40 hores.

A la reunió s’han contrastat les queixes, tant les arribades al Consell Insular com les que va rebre l’empresa concessionària, la majoria de les quals feien referència a la franja horària del migdia.

El departament de Mobilitat i Projectes havia estudiat amb els diferents centres educatius els horaris de sortida dels alumnes precisament per ajustar al màxim l’oferta a la demanda. I per aquest motiu s’havia reforçat la línia deixant-la amb dos autobusos, a les hores assignades pels centres de la sortida dels estudiants.

Però la sortida sobtada de grups d’estudiants abans dels horaris establerts va provocar la sobresaturació dels vehicles. A més, a principis de mes és quan es carreguen les targes de transport, la qual cosa fa endarrerir els horaris.

Ambdues parts han acordat seguir en contacte per tractar possibles noves incidències. Des del Consell Insular es fa una crida a la ciutadania perquè segueixi aportant suggeriments –mitjançat el Servei d’Atenció al Ciutadà i el Consell Obert- per millorar el servei.

Maó, 7 de novembre de 2011


Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS