Notícies i actualitat

Acord entre l’Ajuntament des Castell i el Consell Insular per la millora de la travessia de la carretera Me-2 al seu pas pel nucli urbà des Castell

Data : 19/07/2018

L’Ajuntament des Castell i el Consell Insular han acordat col·laborar conjuntament, en el marc d'un conveni de col·laboració, per dur a terme una millora integral de la travessia de la carretera Me-2 al seu pas pel nucli urbà des Castell. Aquesta actuació es desenvoluparà en la previsió del PGOU del municipi que preveu la seva transformació en un bulevard.

A través d’aquest conveni col·laboració, s’ha fixat que l’Ajuntament portarà a terme la redacció del projecte, l’execució de les obres i elaborarà un pla de mobilitat urbana del municipi, mentre que el Consell Insular finançarà el 50% del cost de les obres i també assumirà el cost de la redacció del projecte.

Aquest acord arriba després de diverses reunions celebrades entre totes les forces polítiques representades a l’Ajuntament des Castell (Partit Popular, SOM es Castell, Partit Socialista de les Illes Balears i Propostes per les Illes), impulsades per l’alcalde des Castell, Lluís Camps, i el conseller de Mobilitat del Consell Insular de Menorca, Miquel Preto.

Tant l'ajuntament des Castell com el Consell Insular s’han mostrat satisfets amb aquest acord unànime que ha estat possible amb la participació de totes les forces polítiques municipals i que suposarà una millora inqüestionable per al poble des Castell.

Maó, 19 de juliol del 2018

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Imatges relacionades
Departaments
Mobilitat
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS