Notícies i actualitat

Presentació de la campanya informativa del lloguer turístic en habitatges

Data : 18/07/2018

El Consell Insular de Menorca ha preparat una campanya informativa per donar a conèixer de manera senzilla quins són els requisits necessaris per a la comercialització d’estades turístiques en habitatge d’ús residencial.

La Presidenta i consellera d’Ordenació Territorial i Turística, Susana Mora, ha volgut remarcar que la necessitat de llançar aquesta campanya informativa ve donada pels canvis marcats per la nova llei del Govern Balear relativa a la comercialització d’estades turístiques i la posterior aprovació de la delimitació de zones aptes i no aptes per aquesta activitat, per part del Consell Insular. En aquest sentit, es vol donar conèixer als particulars que vulguin portar a terme aquesta activitat comercial els nous canvis que afectaran a les estades turístiques.

La campanya, que es durà a terme durant els pròxims mesos, consistirà en les següents accions:

• Posada en marxa del canal informatiu sobre lloguer turístic en habitatges d’ús residencial (http://www.cime.es/Contingut.aspx?IdPub=49287).
En funcionament des del mes d’abril de 2018.
• Edició d’un díptic en català, castellà i anglès on els interessats podran trobar la informació pertinent en relació a la normativa turística.
• Edició d’un cartell informatiu i posterior repartició a les zones aptes, als diferents ajuntaments de Menorca i entitats públiques relacionades.

El departament d’Ordenació Turística del Consell Insular vol agrair la col·laboració d’ASHOME, CAEB i VITURME per a l’edició dels díptics i cartells informatius.

Maó, 18 de juliol del 2018


Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Imatges relacionades
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS