Notícies i actualitat

Finalitza el programa de Joves Qualificats

Data : 18/07/2018

Aquesta setmana han conclòs els programes Mestral i Xaloc Jove del Consell Insular de Menorca, consistents en la contractació de 18 joves en el marc del programa públic d'ocupació del SOIB JOVE anomenat JOVES QUALIFICATS.

L’esmentat programa té com a objectiu la contractació de persones joves desocupades majors de 18 anys i menors de 30, inscrites en el sistema de Garantia Juvenil, amb formació acadèmica o professional de grau superior acreditada i sense o amb poca experiència laboral prèvia en la seva formació, per executar obres o serveis d'interès general i social en el marc de la col·laboració amb els ens locals i també amb les entitats que en depenen o que hi estan vinculades. Amb tal finalitat, el Servei d'Ocupació de les Illes Balears finança els costs salarials totals, inclosa la cotització empresarial a la Seguretat Social, d'aquestes contractacions, les quals han tingut una durada de set mesos.

Així, per a aquestes contractacions, el Consell Insular de Menorca ha rebut un total de 480.995,20 €, corresponents a les 18 obres i serveis sol·licitades al SOIB dins la convocatòria SOIB JOVES QUALIFICATS.

Amb aquesta iniciativa, el Consell Insular de Menorca ha seguit apostant de manera clara i decidida per tal que treball i formació siguin una prioritat en les polítiques desenvolupades per part de l’administració pública i, consegüentment, com no podia ser d’altra manera, continuar treballant per a l'ocupació.

Relació d'obres i serveis executats:

1. Definició del programa individual d’atenció integral a l’usuari del Centre Sociosanitari de Santa Rita i la Residència de Gent Gran del Consell Insular de Menorca

2. Definició del programa assistencial de V.G.I. del Centre Sociosanitari de Santa Rita i la Residència de Gent Gran del Consell Insular de Menorca.

3. Redacció del Pla Esport i Dona.

4. Inspecció i informes pericials mesures realitzades per les explotacions agràries degut a les diferents convocatòries públiques de foment d’agricultura, ramaderia i caça pròpies del Consell Insular de Menorca i del Pla de Desenvolupament rural.

5. Avaluació de les actuals convocatòries d’ajuts per a la promoció d’activitats culturals, elaboració d’un catàleg d’entitats culturals i d’un estudi sobre equipaments culturals i sobre les activitats de les escoles municipals.

6. Creació d’una base de dades per al control de la conservació dels jaciments arqueològics.

7. Suport per a la presentació del Pla de Desenvolupament Turístic de Menorca.

8. Redacció d’una memòria de les aturades d’autobús de Menorca.

9. Elaboració d’un pla de comunicació per a la Reserva de Biosfera de Menorca.
10. Estudi sobre la salut i qualitat de vida dels menorquins en relació als valors de sostenibilitat de Menorca com a Reserva de Biosfera.

11. Redacció de la cartera de serveis socials insulars.

12. Suport a les famílies amb persones amb discapacitat a la residència de Trepucó.

13. Desenvolupament i execució del Pla d’actuacions de gestió i recuperació del Camí de Cavalls.

14. Estudi de la situació hidrogeològica dels aqüífers de Menorca que abasteixen d’aigua per a consum humà.

15. Elaboració criteris de catalogació del patrimoni marítim de Menorca i col·laboració en la creació d’un mapa de museus i col·leccions museogràfiques de Menorca.

16. Elaboració d’una Proposta de Pla de dinamització lingüística per a Menorca 2018-2021.

17. Planificació, programació, execució i seguiment del projecte INTEGRAESPORT.

18. Col·laboració en l’elaboració del Pla de promoció de producte local de Menorca.


Maó, 18 de juliol del 2018


Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Imatges relacionades
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS