Notícies i actualitat

La Factoria d'Innovació es presenta davant les empreses de Menorca al Consell Insular

Data : 06/02/2015

Avui a la sala de plens del Consell Insular s'ha duit a terme la presentació a l'Illa de Factoria d'Innovació a les empreses de Menorca interessades en la iniciativa, activitat promoguda per la Conselleria d'Economia i Competitivitat del Govern balear amb l'Escola d'Organització Industrial (EOI) del Ministeri de Indústria, Energia i Turisme, amb l'objectiu d'animar les petites i mitjanes empreses de la Comunitat que vulguin engegar projectes innovadors, que contribueixin a dinamitzar la seva activitat empresarial, alhora que millorar els seus processos de producció i gestió, afavorint la implantació d'iniciatives innovadores.

Aquest acte, presentat per la consellera de Serveis Generals, Treball i Innovació, Pilar Pons, ha comptat amb la presència del director general d'Innovació i Tecnologia, Antoni Mateos.

Cofinançada amb Fons Feder, aquesta iniciativa compta amb un pressupost inicial de mig milió d'euros. El 50% procedeix de la Unió Europea, 150.000 euros de la EOI i 100.000 són aportats pel Govern de les Illes Balears.

Factoria d'Innovació és un centre d’alt rendiment dedicat principalment al desenvolupament del potencial innovador de les empreses de les Balears per tal d'ajudar-les a augmentar tant el seu potencial creatiu com el desenvolupament de les seves idees, amb la finalitat que puguin captar nous socis.

Factoria d'Innovació els ofereix serveis de mentorització i consultoria individualitzada de l'equip de Price Water House Cooper i Brújula durant els propers 6 mesos.

Per la seva part, la consellera Pilar Pons ha explicat que “la gran part del teixit empresarial de Menorca i Balears està format per petites i mitjanes empreses, i a més a Balears i especialment a Menorca sempre hi ha hagut aquest esperit emprenedor i innovador que és més necessari que mai a dia d'avui”.

Maó, 6 de febrer de 2015

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Imatges relacionades
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS