Notícies i actualitat

Jornada de presentació de la Factoria de la Innovació de les Illes Balears a les empreses menorquines

Data : 03/02/2015

El proper divendres 6 de febrer, a les 11.00 h, tindrà lloc al Consell Insular de Menorca la jornada de presentació de la Factoria de la Innovació de les Illes Balears.

Aquest projecte, promogut per la Escuela de Organización Industrial (EOI) i la Conselleria d’Economia i Competitivitat del Govern de les Illes Balears, pretén ser un punt de referència per a les pimes i els emprenedors de les Balears a l’hora d’oferir-los serveis d’assessorament i consultoria en temes relacionats amb la gestió i la innovació.

La Factoria de la Innovació (FDI) és un centre d’alt rendiment dedicat principalment al desenvolupament del potencial innovador de les empreses de les Balears per tal d'ajudar-les a augmentar tant el seu potencial creatiu com el desenvolupament de les seves idees, amb la finalitat que puguin captar nous socis.

La consellera Pilar Pons manifesta que «amb la Factoria de la Innovació de les Illes Balears, es desitja reactivar i dinamitzar els diferents sectors econòmics». Afegeix que «en aquests moments és important seguir millorant els processos de producció i gestió, facilitant tant als empresaris com als emprenedors menorquins eines útils que ajudin en la competitivitat de les seves empreses a partir de la implantació de projectes innovadors».

Per a més informació, podeu consultar el web: http://www.eoi.es/fdi/baleares

Maó, 3 de febrer de 2015

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS