Notícies i actualitat

El Consell Insular de Menorca aprova una pròrroga de dos mesos per a les obres de millora de la carretera Me-1 entre Ferreries i Ciutadella

Data : 15/07/2018

El Consell Insular de Menorca aprovarà en comissió de govern de dilluns 16 de juliol una pròrroga de 2 mesos per a l’execució les obres de millora de la carretera Me-1 entre Ferreries i Ciutadella, passant així la data inicialment prevista de finalització de l’execució de les obres del 19 de setembre al 19 de novembre de 2018.

Els equips tècnics de l’empresa constructora i de la direcció d’obra per part de la institució insular, han considerat la necessitat de tramitar aquesta pròrroga de 2 mesos per tal de posposar l’execució de la darrera capa d’asfalt de trànsit a un període en què la circulació sobre la carretera sigui inferior, a partir del 15 de setembre. Aquesta darrera capa d’asfalt de trànsit s’estendrà damunt tota l’amplada de la nova calçada de la carretera, que en termes generals passarà dels 9 metres actuals als 12 metres futurs, a més de les ampliacions per a la millora d’interseccions i enllaços i l’execució de tercers carrils.

Durant els dos propers mesos d’estiu es continuaran executant les obres fora dels carrils de circulació actuals, per tal de no interferir amb la circulació. Les feines se centraran en les ampliacions de l’explanada acabant terraplens i estenent les capes intermitges d’asfalt, i en els marges de la carretera on s’executaran cunetes i el soterrament de l’actual línia de telecomunicacions i la futura fibra òptica del consell.

Amb aquesta pròrroga es pretén aconseguir els objectius de preservar les condicions de seguretat durant l’execució dels treballs, tant dels treballadors com dels usuaris de la carretera, així com minimitzar les afeccions al trànsit durant el període de major presència de turistes, que repercuteix en les majors intensitats de trànsit sobre la carretera.Maó, 15 de juliol de 2018


Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Departaments
Mobilitat
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS