Notícies i actualitat

El Consell organitzarà sis cursos de formació fins abril de 2016 per beneficiar un total de 90 persones

Data : 03/02/2015

El departament de Serveis Generals, Treball i Innovació, organitzarà fins abril de l'any 2016 un total de sis accions formatives amb un pressupost total de 177.000 euros i dels quals se'n podran beneficiar 90 persones principalment desocupades.

El Consell Insular podrà oferir aquestes accions de formació després què el Servei d'Ocupació de les Illes Balears li acceptés les seves sol·licituts recentment.

Les accions formatives són:

- Creació i gestió de microempreses (520 hores), amb un pressupost de 37.800 euros
- Eines Web 2.0 aplicades a la gestió (250 hores), amb un pressupost de 18.750 euros
- Confecció i publicació de pàgines web (560 hores), amb un pressupost de 39.600 euros
- Interpretació i educació ambiental (500 hores), amb un pressupost de 35.100 euros
- Docència de la formació professional per a l’ocupació (380 hores), amb un pressupost de 27.300 euros
- Dinamització d’activitats de lleure educatiu infantil i juvenil (310 hores), amb un pressupost de 18.450 euros.

A partir dels propers mesos es començarà a donar aquesta formació a les diferents dependències del Consell Insular de Maó i Ciutadella.

La consellera de Serveis Generals, Treball i Innovació, Pilar Pons, manifesta que “a dia d’avui estem treballant en la programació d’aquests cursos, el quals s’aniran executant fins el mes d’abril de 2016. Es tracta d’una formació molt variada que inclou l’aposta continua del Consell Insular per la formació en noves tecnologies, com hem vingut fent els darrers mesos amb el Pla + Tic Menorca, així com també una formació relacionada amb el medi ambient, gestió empresarial, i/o activitats de lleure i educatives”.

Per acabar, la consellera Pilar Pons expressa “la seva satisfacció per la concessió de la subvenció del SOIB al Consell Insular, per un import de 177.000 euros, que beneficiarà a 90 ciutadans i ciutadanes de Menorca prioritàriament desocupats, la qual cosa els oferirà noves oportunitats per millorar la seva formació”.

Maó, 3 de febrer de 2015.


Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS