Notícies i actualitat

Reunió de batles gener 2015

Data : 30/01/2015

El Consell Insular reforçarà la plantilla del Servei d'Extinció d'Incendis incorporant un nou bomber i millorarà el parc mòbil amb la substitució de la grua d'un vehicle de Ciutadella per valor de 24.000 euros i adquirint un nou vehicle autobomba amb un cost de 217.000 euros. Així s'ha explicat a la reunió de batles del mes de gener d'enguany, que ha tingut lloc avui a l'Ajuntament d'Alaior.

El conseller de Cooperació, Esports i Habitatge, Juanjo Pons, ha afirmat que l'autobomba existent tenia una antiguitat de 25 anys. A més, també es renovaran els equips de comunicació perquè siguin compatibles amb el nou sistema de comunicació Tetra-IB, que passa d'un sistema analògic a digital. Aquesta iniciativa té un cost de 21.700 euros.

Aquestes partides ja estan consignades en el pressupost de 2015 de les diferents administracions insulars. Avui només se n'ha donat compte de forma definitiva en l’esmentada reunió de batles, ja que es tracta d'un servei mancomunat.

També s'ha donat compte davant els representants municipals de l'estat dels plecs administratius i tècnics tant del servei d'acollida d'animals com del de neteja de platges per poder disposar d'un nou contracte d’aquests serveis mancomunats, ja que ambdós vencen properament.

Pel que fa al Pla insular de cooperació de 2015, s'han aprovat les bases que han de regir aquestes ajudes per als municipis, que només del Consell Insular tenen una aportació de 2,5 milions d'euros, la quantitat més alta que ha aportat l'Administració insular en aquest concepte.

L'acord unànime de les bases i l’agraïment per aquestes aportacions per al desenvolupament de projectes municipals ha estat el sentir de tots els presents.

El president del Consell Insular, Santiago Tadeo, per la seva banda, ha explicat als batles assistents a la reunió en quina situació està la temàtica de l'abocador de Milà, de la qual ja eren coneixedors per mitjà dels seus respectius regidors.

Maó, 30 de gener de 2015


Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS