Notícies i actualitat

Dades d’ocupació de la primera setmana del mes de juliol del bus entre Ciutadella i Macarella

Data : 09/07/2018

El servei de bus de línia entre Ciutadella i Macarella segueix augmentant de passatgers dins la primera setmana del mes de juliol. En aquests moments la línia està operant amb les freqüències de temporada alta, amb 39 sortides i tornades diàries entre les 8:00 i les 23:00 h (un autobús cada 20 minuts).

Aquest nou servei té com a objectiu garantir tant a residents com a visitants l'accés a Macarella i evitar els problemes que s’havien ocasionat anys anteriors.
D’acord amb les dades que ens ha ofert l’empresa operadora, Autocares Torres, durant aquesta primera setmana del mes de juliol (del 1 al 7 de juliol) la línia ha comptat amb 5.945 passatgers, el que suposa 850 passatgers per dia de mitjana en aquesta primera setmana del mes de juliol, amb quatre dels set dies de la setmana en què s’han superat els 900 passatgers.

Com a millora del servei en aquesta primera setmana del mes de juliol, l’empresa operadora Autocares Torres ha contractat a una persona que estarà les tardes de dilluns a dissabte dels mesos de juliol i agost al restaurant Susy de la platja de Macarella ajudant i donant informació als passatgers. Cal recordar que amb la col·laboració del restaurant Susy s’ha instal·lat un tablet amb accés al web d’Autocares Torres perquè els usuaris puguin gestionar la seva reserva i canviar l’hora de tornada en funció de la disponibilitat.

Aquest servei substitueix la capacitat de l'estacionament a Macarella, per la qual cosa és incompatible amb el trànsit rodat i l'accés amb vehicle privat, que queda restringit entre el 14 de maig i el 15 d'octubre. El trajecte es fa en uns 40 minuts per sentit, que en temporada alta es realitzarà amb 4 autobusos.

Maó, 9 de juliol del 2018

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Imatges relacionades
Departaments
Mobilitat
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS