Notícies i actualitat

Ecovidrio sensibilitza a joves de Maó sobre la importància de reciclar vidre per mantenir les costes netes

Data : 03/07/2018

Ecovidrio, l'entitat sense ànim de lucre encarregada de la gestió del reciclatge dels residus d'envasos de vidre a Espanya, en col·laboració amb el Consorci de Residus i Energia del Consell Insular de Menorca i la Fundació Ecomar, han engegat una campanya de sensibilització amb l'objectiu de conscienciar als més petits sobre la importància de reciclar envasos de vidre per mantenir les costes netes.

En el marc d'aquesta iniciativa i en col·laboració amb el Club Marítim de Maó, 45 nens amb edats compreses entre els 7 i 14 anys pertanyents a l'escola de vela, han participat en un taller sobre reciclatge impartit per Theresa Zabell, presidenta de la Fundació Ecomar. Durant la formació, se'ls ha transmès la importància de dipositar els residus en el seu contenidor corresponent per evitar el seu abandó en el litoral. A continuació, s'ha dut a terme una neteja de costes, en la qual els joves han après a separar correctament els residus recollits per al seu posterior reciclat.

Maó, 3 de juliol del 2018

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Imatges relacionades
Foto 1Foto 2
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS