Notícies i actualitat

S'allarga fins al 28 de febrer el període de la campanya de foment del reciclatge de l'oli vegetal emprat

Data : 16/01/2015

El Consorci de Residus i Energia de Menorca i l’empresa Ingeni Medi Ambient allarguen fins al dia 28 de febrer d'enguany la campanya per al foment del reciclatge de l’oli vegetal emprat a Menorca, amb la col·laboració de vuit benzineres de l’illa, que es va iniciar el 2 de desembre de 2014.

Donat que l’oli vegetal emprat no és un residu que es generi en grans quantitats a les cases i que es tarda un temps a poder-ne disposar, el Consorci i l'empresa esmentada, amb l'acord de les benzineres adherides, han decidit d'ampliar el termini d'aquesta actuació.

L’objectiu principal de la campanya és sensibilitzar la població de l’illa de la importància de reciclar aquest tipus de residu i donar a conèixer el seu destí final, la fabricació de biodièsel.

A aquest efecte, si els ciutadans que dipositin el seu oli vegetal emprat en un contenidor específic ubicat a les benzineres adherides, entraran en el sorteig de 30 € en carburant.

Recordam que les benzineres que hi participen són:

ES Alaior – c. Balmes, 55 (Alaior)
ES Mitjan Lloc – Carretera Maó - Ciutadella km 72 (Alaior)
ES San Expedito – Camí de Maó km 43,9 (Ciutadella)
ES Vivó – c. Captius de Constantinoble, s/n (Ciutadella)
ES Es Mercadal – Carretera Maó-Ciutadella km 23 (es Mercadal)
ES Aeroport – Aeroport de Menorca (Maó)
ES Maó – Carretera Maó-Ciutadella km 1,5 (Maó)
ES Via Ronda – av. J. A. Clavé, s/n (Maó)

El Consorci de Residus i Energia de Menorca i Ingeni Medi Ambient animen a tothom perquè després de la campanya continuï participant en el reciclatge de l’oli vegetal emprat, per a la qual cosa es poden fer servir qualsevol dels 54 contenidors taronges que hi ha distribuïts a la via pública per tota l’illa. Es pot consultar quin és el contenidor més proper al propi domicili en el web del Consorci www.cremenorca.org o a www.ingeni.es.

Maó, 16 de gener de 2015


Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS