Notícies i actualitat

Antonio y Diego, SA, rehabilitarà la part de l'antiga carretera general que passa dintre del nucli de Ferreries

Data : 16/01/2015

La constructora Antonio y Diego, SA, rehabilitarà la part de l'antiga carretera general que passa dintre del nucli de Ferreries, després d'haver obtingut avui la millor puntuació de la mesa de contractació que ha organitzat la Conselleria de Mobilitat i Projectes.

Aquesta empresa ha guanyat el concurs per procediment obert i tramitació ordinària per import de 455.772 euros (IVA exclòs), després que quatre empreses menorquines més (Construcciones Olives, SL; Antonio Gomila, SA; Juan Mora, SA, i M. Polo, SL) s'haguessin presentat també a un projecte licitat per 640.710 euros, sense IVA.

Els treballs podran començar d'aquí a un mes i està previst que tenguin una durada de mig any. Cal recordar que, una vegada es va inaugurar la variant de Ferreries, l'Ajuntament va demanar al Consell Insular que inicies les gestions pertinents per convertir en una avinguda el tram de l'antiga carretera que creuava la zona nord del municipi.

La rehabilitació d'aquest tram de via, amb un projecte redactat per la Direcció General de Carreteres del Govern de les Illes balears, s'ha pogut iniciar amb part dels fons assignats per a la millora de la carretera general en virtut del conveni subscrit l'any 2007 entre el Consell Insular i el Ministeri de Foment, tenint en compte que aquest tram no s'ha desafectat com a tal, sinó que forma part encara de la Me-1. El projecte que es licitava es va publicar en el BOIB el passat 11 de desembre de 2014.

«Som sensibles a les demandes d'aquesta població per recuperar per al vianant un espai pel qual abans circulavEN una gran quantitat de vehicles», explica el conseller de Mobilitat i Projectes, Luis Alejandre.

Maó, 16 de gener de 2015


Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS