Notícies i actualitat

Aprovat el Pla Anual 2018 d’Impuls del Turisme Sostenible

Data : 28/06/2018

La consellera de Promoció Turística i Cooperació Local, Maite Salord, ha assistit avui a la reunió del Comitè Executiu de la Comissió del Turisme Sostenible que ha aprovat per unanimitat el Pla Anual 2018. Els recursos totals del Fons 2018 són, a nivell balear, 110,5 milions d’euros.

Els objectius prioritaris dels projectes que es podran finançar amb els fons per afavorir el turisme sostenible, inclou com a novetat inversions per a l’adquisició i rehabilitació d’habitatges destinats a lloguer social amb criteris de sostenibilitat energètica.

Entre els altres objectius aprovats es troben: conservació i divulgació d’espais de rellevància ambiental; la rehabilitació, adquisició o manteniment de patrimoni cultural; la diversificació del model econòmic mitjançant projectes de formació del capital humà, d’R+D+i, transició energètica i diversificació del producte turístic sostenible per fomentar la competitivitat i allargar la temporada turística.

Ara, el Consell Insular de Menorca, té fins al 10 d’agost del 2018 per presentar les sol·licituds dels projectes. Un cop presentats, la Comissió d’Impuls del Turisme Sostenible avaluarà els projectes presentats i redactarà una proposta d’adjudicació que haurà de ser aprovada definitivament en el Consell de Govern.

El Consell Insular de Menorca, un any més, assumirà els projectes dels ajuntaments.

Maó, 28 de juny del 2018


Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS