Notícies i actualitat

El Consell té un dèficit estructural en transport públic: destina 2,8 milions d’euros per any quan només té una partida de 600.000 euros

Data : 28/10/2011

El Consell Insular de Menorca té un dèficit estructural de 2,2 milions d’euros per any en transport públic: destina un total de 2,8 milions d’euros a les diferents línies d’autobús, quan oficialment només hi ha una partida de 600.000 euros, de la qual el Govern balear aporta 450.000 euros fins 2012, quan acaba el conveni signat amb l’executiu autonòmic.

Des del departament de Mobilitat i Projectes del Consell Insular de Menorca s’ha detectat que aquesta problemàtica s’ha accentuat especialment des de fa dos anys, amb l’obertura de noves línies d’autobús.

Ara mateix, el Consell Insular té un deute amb les empreses concessionàries de les línies entre Maó i Ciutadella i la que fa el trajecte de circumval·lació de Maó, l’Aeroport, més la circumval·lació de Ciutadella, de 1,2 milions d’euros i 315.000 euros, respectivament.

Per tant, aquesta situació s’ha tornat insostenible tant per part de les empreses concessionàries com per part del propi Consell Insular.

Maó, 27 octubre 2011.


Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS