Notícies i actualitat

Cinc empreses es presenten per rehabilitar la part de l'antiga carretera general que passa dintre del nucli de Ferreries

Data : 14/01/2015

Un total de cinc empreses s'han presentat avui al Consell Insular a la primera fase del procés de licitació de l'obra de rehabilitació de l'antiga carretera general que passa dintre del nucli de Ferreries.

Antonio y Diego, SA; Construcciones Olives, SL; Antonio Gomila, SA; Juan Mora, SA, i M. Polo, SL, s'han presentat avui a la fase de licitació d'aquest projecte, per un import de 775.259,67 euros, IVA inclòs.

Cal recordar que, una vegada es va inaugurar la variant de Ferreries, l'Ajuntament va demanar al Consell Insular que iniciés les gestions pertinents per convertir el tram de l'antiga carretera que creuava la zona nord del municipi en una avinguda.

Amb part dels fons assignats per a la millora de la carretera general en virtut del conveni subscrit l'any 2007 entre el Consell Insular i el Ministeri de Foment, i tenint en compte que aquest tram no s'ha desafectat com a tal, sinó que continua formant part de la Me-1, gràcies al projecte redactat per la Direcció General de Carreteres del Govern balear, s'ha pogut iniciar la rehabilitació d'aquest tram de via. De fet, el projecte que es licita fou publicat el passat 11 de desembre de 2014 en el BOIB.

«Som sensibles a les demandes d'aquesta població per recuperar per al vianant un espai pel qual abans circulaven una gran quantitat de vehicles», explica Luis Alejandre, conseller de Mobilitat i Projectes.

Maó, 14 de gener de 2015


Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS