Notícies i actualitat

Nous tasts durant tot el mes de gener per promocionar i formar sobre el formatge Mahón-Menorca i el Vi de la Terra Illa de Menorca

Data : 14/01/2015

El Departament d'Economia, Medi Ambient i Caça del Consell Insular de Menorca continua la seva campanya de promoció del Formatge Mahón-Menorca i del Vi de la Terra Illa de Menorca i per açò ha organitzat per a tot el mes de gener onze tasts de formació i promoció d'aquests productes, amb la participació de diferents restaurants i establiments de l'illa, a través de tasts guiats que tindran lloc a Ciutadella, es Migjorn, Maó i Sant Lluís i també a Barcelona.

Aquesta campanya promocional té un cost de 37.875 euros, el 90 % dels quals procedeixen del programa de desenvolupament rural de l'Associació Leader Illa de Menorca.

Com a material de divulgació, s'ha elaborat una carpeta en la qual es poden trobar unes fitxes amb els noms de les empreses que comercialitzen el vi i el formatge de Menorca, així com els diferents productes que ofereixen. En total s'ha previst fer nou tasts a Menorca durant tot el mes de gener, dels quals dos es faran a Ciutadella, dos as Migjorn, quatre a Maó i un a Sant Lluís, i dos tasts més a Barcelona, els dies 26 i 27 de gener a l'Hotel Pulitzer Barcelona.

Els tasts estan oberts al públic i són de caràcter gratuït. A més poden assistir-hi els professionals del sector del vi i del sector gastronòmic, sommeliers, professionals de l'hostaleria i la restauració, premsa especialitzada, comercials, distribuïdors i cuiners; es pretén arribar a unes 225 persones.

«Des del Consell Insular de Menorca volem que aquestes experiències organolèptiques serveixin per divulgar la cultura gastronòmica del vi i el formatge de l'illa, tant fora com dins del nostre territori», explica el conseller Fernando Villalonga, que afegeix que amb aquesta iniciativa es pretén fomentar el desenvolupament rural i del sector primari mitjançant la promoció dels productes agroalimentaris de qualitat que es produeixen a Menorca i aprofitant les sinergies existents amb la restauració. Aquesta iniciativa ja s'ha desenvolupat a Madrid i a Barcelona.

Maó, 14 de gener de 2015


Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Imatges relacionades
Foto 1Foto 2
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS