Notícies i actualitat

El Consell amplia en 15 dies el termini per presentar sol•licituds per rebre ajuts socials

Data : 13/01/2015

La Conselleria de Benestar Social i Joventut amplia en 15 dies el termini perquè les entitats privades sense ànim de lucre puguin presentar sol•licituds per accedir a la concessió d'ajuts per al desenvolupament de programes d'atenció a persones en l'àmbit socials duts a terme durant l'any 2014.

El termini inicial per presentar les esmentades sol•licituds finalitzava aquest 16 de gener, però haguda compte de l'existència dels dies de festa per Nadal i Cap d'Any, des de la Conselleria de Benestar Social i Joventut s'ha optat per ampliar-ho en 15 dies més, d’acord amb la legislació vigent. Recordam que l'import d'aquesta subvenció és de 130.000 euros.


Però la novetat enguany és que s'han modificat i concretat els criteris de valoració de les subvencions per aconseguir una major objectivitat en l'assignació dels imports. També s'ha ampliat aquest número de criteris per intentar recollir les peculiaritats de les diferents entitats i associacions.


“Amb aquesta partida pretenem ajudar en el manteniment i dinamització de les entitats i associacions que dediquen els seus esforços a aconseguir un major benestar social dins els camps de la dependència i promoció de l'autonomia de la gent gran, pobresa, malaltia crònica i atenció a la família”, explica la consellera responsable d'aquest departament, Aurora Herráiz.

Maó, 13 de gener de 2015


Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS