Notícies i actualitat

El Consell vol potenciar l’activitat de l’Escola de Salut Pública de Menorca al Llatzeret

Data : 30/12/2014

ImatgeEl Consell Insular de Menorca vol potenciar l’activitat de l’Escola de Salut Pública de Menorca al Llatzeret i per açò ha firmat un protocol d’intencions en aquest sentit amb la Comissió de Direcció d’aquesta entitat acadèmica.
Aquest document, signat ahir dilluns pel president del Consell Insular, Santiago Tadeo, i pels representants de la Comissió de Direcció de l’Escola de Salut Pública de Menorca, el catedràtic de Salut Pública, Ildefonso Hernández, i el coordinador Matias Torrent, estableix la intenció de promoure una major participació així com que la citada entitat acadèmica segueixi formant part del futur del Llatzeret.
En aquest sentit, la Comissió de Direcció de l’EMSP treballarà per ampliar el marc de les activitats establint aliances amb promotors de programes formatius d’alta qualitat. Per fer possible aquest objectiu, es proposarà, des de l’Escola, un Consell Assessor format per un màxim de cinc persones de reconegut prestigi internacional en diferents àrees de la salut pública.
Per la seva part, el Consell està disposat a ampliar el termini de temps de l’Escola de Salut Pública perquè la Comissió de Direcció pugui desenvolupar noves activitats més enllà de la tradicional setmana de setembre. En aquest sentit, l’administració pública habilitarà els recursos personals, materials i econòmics per fer possible aquesta ampliació acadèmica com ho ha vingut fent des de l’inici de l’Escola.
Després que enguany s’hagin celebrat els 25 anys de vida de l’Escola de Salut Pública de Menorca al Llatzeret i que s’hagi iniciat el procés de traspàs de la titularitat d’aquest immoble, declarat BIC l’any 1993, des de l’Administració central cap al Consell Insular, “s’obre un nou període per a l’Escola perquè no només es mantingui, sinó perquè s’ampliï i continuï sent un referent internacional gràcies a la ingent labor de les persones que la conformen”, explica la consellera de Benestar Social i Joventut, Aurora Herráiz.
Per la seva part, el president Tadeo recorda que el futur del Llatzeret passa per arribar a acords de col•laboració entre el sector públic i privat, tal i com ja s’ha fet en altres sectors.
Maó, 30 de desembre de 2014


 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS