Notícies i actualitat

Finalització del programa mixt de formació i ocupació de garantia juvenil Es Torretó

Data : 22/06/2018

Els alumnes-treballadors del programa mixt de formació i ocupació de garantia juvenil Es Torretó han conclòs el certificat de professionalitat d'Activitats auxiliars en la conservació i millora de forests (AGAR0309). Es tracta d’un programa coordinat pel Departament d’Ocupació, Projecció Econòmica, Joventut i Esports Consell Insular de Menorca mitjançant convocatòria del SOIB i el cofinançament del Servei Públic d'Ocupació Estatal (SEPE) i del Fons Social Europeu (FSE).

Amb aquest certificat, els alumnes-treballadors, d’entre 16 i 29 anys, han rebut formació específica en operacions auxiliars de repoblació, correcció hidrològica, tractaments silvícoles i de construcció i manteniment d'infraestructures forestals.

Els programes mixts d’ocupació i formació són programes de formació dual, en la modalitat de formació en alternança, en els quals es combina formació teòrica i experiència pràctica al llarg del programa i en el marc del contracte de formació i aprenentatge pel qual reben un salari.

Aquest projecte s'emmarca dins una iniciativa europea, Garantia Juvenil, que pretén facilitar l'accés dels joves menors de 30 anys al mercat de treball a través d'una bona oferta d'ocupació, educació continuada, formació d'aprenent o període de pràctiques.

Maó, 22 de juny de 2018.

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Imatges relacionades
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS