Notícies i actualitat

Postura del Consell davant la sentència que anul·la el PGOU d'Alaior

Data : 12/12/2014

ImatgeLa consellera d'Ordenació del Territori, Marta Vidal, ha explicat avui que l'equip de govern insular està analitzant jurídicament si formalitza finalment davant el Tribunal Suprem l'anunci d'interposició de recurs de cassació davant la sentència del Tribunal Superior de Justícia de Balears que declara nul el Planejament d'Alaior de 2009 per un defecte de forma.

A l'actualitat tant el Consell Insular com l'Ajuntament d'Alaior han anunciat la interposició d'aquest recurs. En aquest cas, l'administració local ho ha fet segons el dictamen de la secretària de l'Ajuntament d'Alaior que argumenta, “de forma lògica”, declara la consellera Vidal, que la citada anul·lació no hauria d'afectar a tot el planejament.

“El Consell Insular, per lleialtat institucional, estalona l'Ajuntament d'Alaior, encara que els nostres serveis jurídics veuen complicat que prosperi el citat recurs”.

En aquest sentit, mentrestant la justícia dictamina si admet a tràmit o no aquest recurs, el Consell Insular ha encarregat un informe jurídic extern per acabar de tenir la certesa total de si finalment s'ha de formalitzar o no el recurs.

“Extremam al màxim les precaucions per defensar la seguretat jurídica. En qualsevol cas, recomanam a l'Ajuntament d'Alaior que també prengui les màximes cauteles possibles per mitjà de la suspensió dels àmbits de planejament necessaris per evitar perjudicis majors”. Mentre no es resolgui el procediment de cassació el PGOU de 2009 seguirà vigent i vàlid. “La nostra actitud és de màxima cautela per no agreujar més la situació”.


Maó, 12 desembre 2014


 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS