Notícies i actualitat

Ja es pot sol·licitar la targeta ciutadana de l’EMT de Palma per a residents a Menorca

Data : 19/06/2018

Dilluns dia 11 de juny es va signar a Palma el conveni entre el Govern de les Illes Balears i l'ajuntament de Palma. Aquest acord institucional implica dos tipus de beneficis:

1. Un de general per a tots els ciutadans de Menorca, Eivissa i Formentera:
Podran emprar la línia 1 (aeroport) amb les mateixes condicions que els ciutadans de Palma.

Això suposa passar de pagar els 5 euros actuals en els desplaçaments amb origen i destinació a l'aeroport a pagar únicament 1 euro, el mateix preu que té aquest recorregut per als residents de Palma.
El preu dels trasllats des de Palma al port és el mateix que els desplaçaments dins la ciutat. Això suposa que el preu del bitllet senzill d'1,50 euros del trajecte al port serà ara de 80 cèntims.

2. Un benefici major per als estudiants. Els estudiants podran tenir targeta amb el perfil d’estudiant en les mateixes condicions que els de Palma. Aquesta actuació afecta els universitaris i estudiants de formació professional.
En aquest cas, els estudiants passaran de pagar els 5 euros actuals en la línia 1 (aeroport-port) a 67 cèntims.

Per a la resta de la xarxa (inclòs el port de Palma) passen de pagar el preu del bitllet senzill d'1,50 euros (o d'1,15 euros si ja tenien targeta ciutadana de no resident) a 45 cèntims.

De la mateixa manera, com els residents a Palma, tenen dret a gaudir de transbordament gratuït dins els 90 minuts següents al primer embarcament.

Els ciutadans residents a Menorca poden presentar les sol·licituds per l'adquisició de la targeta ciutadana al Servei d'Atenció Ciutadana de les seus del Consell Insular de Menorca de Maó i Ciutadella.


Maó, 19 de junio de 2018


Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Departaments
Mobilitat
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS