Notícies i actualitat

Inici de les línies L25 (Maó-Es Castell-Trebalúger-Sant Lluís-Maó) i L94 (Maó-Sant Lluís-Binissafúller)

Data : 15/06/2018

Avui matí el conseller de Mobilitat del Consell Insular, Miquel Preto, acompanyat de representants dels ajuntaments des Castell i Sant Lluís i del President de l'Associació de Vesins de Trebalúger han realitzat el primer viatge de la nova línia L25 - línia triangular amb dos sentits entre Maó, Es Castell i Sant Lluís amb aturada al nucli de Trebalúger.

Aquesta línia, que disposa de 4 serveis sentit Maó-Sant Lluís-Trebalúger-Es Castell-Maó i 4 en sentit contrari i que operarà de dilluns a dissabtes, ja estava prevista tant en l'anterior Pla sectorial de transports de les Illes Balears com en el Pla de serveis de transport regular de viatgers per carretera de Menorca vigent. Amb la posada en marxa d'aquesta línia, es materialitza el compromís per part del departament de Mobilitat, a l'inici d'aquesta legislatura, d'una demanda per part dels residents del nucli de Trebalúger i de l'ajuntament des Castell.

D'altra banda, també s'ha recuperat la línia L94 (entre Maó i Binissafúller) que havia estat una demanda de l'ajuntament de Sant Lluís i dels residents de Binissafúller. Aquesta ruta operarà 4 serveis d'anada i tornada, de dilluns a dissabtes.

D'aquesta manera es reforça el transport públic en el llevant de Menorca on resideix el 40% de la població de l'illa i també se segueix en la línia iniciada a principis de legislatura en millorar tant en línies com en freqüències el transport públic a Menorca.

Nota: els horaris es poden descarregar del web www.menorca.tib.org

Maó, 15 de juny de 2018

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Imatges relacionades
Departaments
Mobilitat
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS