Notícies i actualitat

El Consell i la concessionària de la ITV a Menorca amplien la planta de Ciutadella amb una segona línia de revisió de vehicles

Data : 09/12/2014

En resposta a una petició del Departament de Mobilitat i Projectes del Consell Insular de Menorca, Applus +, companyia global d'inspecció, assajos i certificació i concessionària del servei d'ITV a l'illa, inicia l'ampliació de l'estació de Ciutadella. El projecte, amb una inversió de 158.000 €, se suma a la renovació de l'estació de Maó —en el qual s'han invertit 182.000 € durant 2013 i 2014.

Les obres d'ampliació de l'estació d'ITV de Ciutadella, iniciades el 16 de novembre de 2014 i amb data prevista d’acabament del 31 de gener de 2015, s'emmarquen en el compliment del contracte de concessió dels serveis d'ITV de Menorca. La remodelació preveu la construcció d'una segona línia d'inspecció de vehicles per optimitzar el servei i reforçar la capacitat de l'estació durant els mesos de més afluència de vehicles. Dotarà l'estació d'un segon box complet amb frenòmetre, fossa i zona de recepció de vehicles i ampliarà la capacitat energètica mitjançant la contractació de més potència elèctrica.

El projecte de Ciutadella se suma al de l'estació d'ITV de Maó executat durant 2013 i 2014. Unes obres que han permès la renovació integral de l'estació, el canvi de la instal·lació elèctrica, l'adequació del procediment de frenada i càrrega i el canvi dels frenòmetres. La companyia i el Consell Insular demostren amb aquestes iniciatives el seu compromís per oferir el millor servei d'inspecció tècnica de vehicles a l'illa.

"La nostra voluntat és que la concessionària pugui satisfer la demanda dels usuaris", explica el conseller de Mobilitat i Projectes, Luis Alejandre.

Maó, 9 de desembrre de 2014

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Imatges relacionades
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS