Notícies i actualitat

El Fòrum de la Immigració aborda la problemàtica dels menors en situació irregular

Data : 04/12/2014

Fa uns dies es va tornar a reunir a la seu del Consell Insular de Menorca de la plaça Biosfera el Fòrum de la Immigració abordant en aquesta ocasió la problemàtica dels menors en situació irregular.
Aquesta Fòrum es un òrgan consultiu adscrit al Departament de Benestar Social i Joventut, l’objectiu del qual és promoure i facilitar la participació, consulta i diàleg de totes les institucions i entitats implicades en el procés de la integració social dels immigrants que viuen a l’Illa.
La reunió, que va estar presidida per la consellera de Benestar Social i Jvoentut, Aurora Herráiz, va tractar sobre l'esmentat tema dels menors i sobre les incidències que provoca els canvis de residència motivats pels tràmits del Registre Civil a Menorca

Les principals tasques d’aquest Fòrum són la posada en comú d’idees, coordinació de programes, detecció de problemàtiques, lluita contra el racisme i xenofòbia, el disseny de propostes i elaboració d’estudis sobre la situació dels immigrants a Menorca.

En Formen part, a més de la Conselleria de Benestar Social i Joventut de Menorca, la Conselleria de Treball, el Govern balear, la Direcció Insular de l’Adminstració General de l’Estat a Menorca, els ajuntaments, Ib-Salut, sindicats, organitzacions empresarials, associacions d’immigrants, ONG’s i el Fons Menorquí de Cooperació.

Al passat mandat aquest Fòrum de debat i participació que a la vegada forma part del Fòrum de la Immigració de les Illes Balears, se solia reunir una vegada a l'any però amb l'actual equip de govern es va decidir incrementar a dos cops per any.

Maó, 4 de desembre de 2014


Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS