Notícies i actualitat

El conseller d’Hisenda presenta a Menorca els pressuposts de les Illes Balears per a 2015

Data : 03/12/2014

ImatgeEl conseller d’Hisenda i Pressuposts, José Vicente Marí, ha presentat avui al president del Consell Insular de Menorca, Santiago Tadeo; i a la vicepresidenta i consellera de Serveis Generals Treball i Innovació, Pilar Pons,
les línies principals del Projecte de Llei de Pressuposts Generals de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears per a 2015. Posteriorment, es reunirà amb les organitzacions empresarials del Consell Econòmic i Social de Menorca.
 
Per part del Govern també hi ha estat present el director general de Pressuposts i Finançament, Antoni Costa.
 
Els pressuposts generals per a 2015 ascendeixen a 4.035,6 milions d’euros, fet que suposa un augment d’un 4,14% en relació amb els d’aquest exercici.
 
Els pressuposts de 2015 presenten una política de despesa amb dos objectius fonamentals: accelerar el ritme de creixement que experimenta l’economia de les Illes Balears i consolidar els serveis públics essencials: sanitat, educació i serveis socials.

El 80% del pressupost per a conselleries es distribueix entre els departaments competents en matèria d’educació, de sanitat i de serveis socials, en el marc de l’aposta del Govern per donar prioritat a la consolidació dels serveis públics essencials. Així, s’incrementen les partides de la Conselleria de Salut i el Servei de Salut de les Illes Balears (123 milions d’euros més, un 10,29% d’increment), de la Conselleria d’Educació, Cultura i Universitats (39 milions d’euros més, un 5,12% d’augment) i de la Conselleria de Família i Serveis Socials (21 milions d’euros més, una millora d’un 17,58%).

L'actualització del deute pendent amb el Consell així com la capacitat de maniobra que deixa a l'administració insular la Llei de Finançament de Consell Insulars, han estat altres dels temes debatuts.Maó, 3 de desembre de 2014

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS