Notícies i actualitat

Valoració xifres d'atur

Data : 02/12/2014

Una vegada que el Govern balear ha donat a conèixer les xifres d'atur del mes de novembre, des de la Conselleria de Serveis Generals, Treball i Innovació es fa una lectura positiva. “Un mes més continuam amb una evolució positiva pel que fa a les xifres d'atur, en el sentit de que en termes interanuals el nombre d'aturats a Menorca davalla a Menorca un 8,7%”, explica la responsable d'aquest departament, la consellera Pilar Pons.

“És destacable a més que ja siguin 25 mesos consecutius que baixen les xifres d'atur interanual, és a dir, que s'intensifiqui la caiguda de l'atur respecte l'any anterior i que suposa la major caiguda de la sèrie històrica des del 1996. Els indicadors positius també es donen en l'increment interanual de l'afiliació, que suposa el major des del 2005”.

Pel que fa a la comparativa amb el mes anterior, veiem que l'atur registra a Menorca la pujada menys acusada de les Balears, amb un 7,85%. Cal dir que aquest increment és normal tenint en compte la finalització de la temporada turística. També en el conjunt de Balears i d'Espanya l'atur ha descendit respecte fa un any.

"Valorem positivament els indicadors coneguts avui, ja que suposen una millora progressiva i confirmen la tendència en positiu de l'evolució del treball. Som conscients de que s'ha de continuar treballant en aquesta línia des de tots els àmbits perquè la creació de llocs de feina pugui arribar a tots els sectors i especialment a aquelles persones i famílies que més ho necessiten", conclou la consellera Pilar Pons.Maó, 2 de desembre de 2014


Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS