Notícies i actualitat

El Consell Insular de Menorca executa les obres per a la rehabilitació superficial i reforç del ferm de la carretera Me-2 de Maó a Es Castell

Data : 05/06/2018

El Consell Insular ha iniciat, amb la signatura de l’acta de replanteig dia 5 de maig de 2018, l’execució de les obres per a la Rehabilitació superficial i reforç del ferm de la carretera Me-2 de Maó a Es Castell. Aquesta actuació s’emmarca dins el Pla d’Inversions en Carreteres del Consell Insular de Menorca.

Els treballs seran executats per l’empresa Juan Mora S.A., per un import de 329.170,59 €, en base al projecte constructiu redactat per l’enginyer tècnic d’obres públiques Manel de Febrer.
L’objectiu de les obres és la millora de l’estat actual del paviment que presenta símptomes de desintegració superficial com esquerdat i descarant, cosa que afecta a la seguretat de la circulació i a la durabilitat del paviment. Les actuacions previstes són: sanejament de flonjalls, una nova pavimentació amb aglomerat asfàltic en calent i la reposició de la senyalització horitzontal.

Cal recordar que la carretera Me-2 entre Maó i Es Castell va suportar l’any 2017 una intensitat mitjana diària de 13.439 vehicles, el que la converteix en una de les carreteres més transitades de l’illa, després de les Rondes de Maó (28.052 vehicles) i de la Me-8 de Maó a Sant Lluís (17.254 vehicles), i per davant de la carretera general Me-1 (11.838 vehicles).
La previsió de la institució insular és executar dins aquesta primera setmana del mes de juny els treballs preparatoris per a rebre l’asfalt durant la segona setmana del mes de juny.

D’aquesta manera, mitjançant l’execució d’aquesta actuació de rehabilitació i reforç de ferm, l’equip de govern segueix apostant per la conservació i manteniment de la xarxa viària de carreteres i camins com a mitjà per a millorar la seguretat dels usuaris.


Maó, 5 de juny de 2018


Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Departaments
Mobilitat
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS