Notícies i actualitat

Dia Internacional dels Arxius – 9 de juny de 2018

Data : 04/06/2018

En commemoració del Dia Internacional dels Arxius, que se celebra el 9 de juny, l’Arxiu General del Consell Insular de Menorca, L’Arxiu d’Imatge i So de Menorca i l’Arxiu Històric de Maó, han programat una sèrie d’activitats per donar visibilitat a la tasca patrimonial i conservadora de la nostra història. Són les següents:

-A partir del 6 de juny, l’Arxiu del Consell Insular de Menorca exposarà una mostra de l’expedient per a la declaració de Menorca Reserva de Biosfera i algunes de les publicacions i audiovisuals que s’han editat al llarg d’aquests 25 anys.

-A partir de dia 8 de juny, es podrà conèixer com és la feina que es fa a l’Arxiu d’Imatge i So de Menorca amb els fons fotogràfics que hi arriben per a la seva conservació i difusió. Açò es farà a través d’un vídeo que s’ha realitzat per aquesta finalitat, titulat La nova vida d'un fons. Es podrà veure a través de Facebook i en els canals de Youtube i Vimeo.

-Dia 9, a les 11 h, l’Arxiu Històric de Maó farà una visita guiada per mostrar quina és la feina d’aquest arxiu cabdal de Menorca, quin són els documents que s’hi conserven i els serveis que ofereix. Amb inscripció prèvia a la Biblioteca Pública de Maó.

Maó, 4 de juny del 2018


Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Departaments
Cultura i Educació
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS