Notícies i actualitat

Santiago Tadeo: “el Consell farà realitat la modificació puntual del PTI a principis d’any per generar llocs de feina”

Data : 24/10/2011
El president del Consell de Menorca, Santiago Tadeo, preveu que l’equip de govern insular aconseguirà portar a terme la modificació puntual del PTI a principis d’any, com a molt tard. “El nostre objectiu amb aquesta acció és generar llocs de feina”, explica.

Després d’assistir ahir a l’acte d’entrega de diplomes de la Fundació Laboral de la Construcció, amb represetants d’organitzacions sindicals i empresarials, el president Tadeo té entre les seves prioritats la d’aprovar el més aviat possible aquesta modificació puntual juntament amb un document de criteris interpretatius d’aquesta norma que rigeix bona part de l’activitat a Menorca.

Tadeo afirma que concibeix l’administració com una eina per fer més fàcil la vida als ciutadans i no per posar-hi més obstacles encara. “Tal i com vam dir mesos enrera, volem i estem fent feina per agilitzar al màxim els tràmits administratius i la modificació puntual del PTI ho és”.

En lloc d’aplicar un model intervencionista al màxim com s’havia fet fins ara, el nou equip de govern insular està treballant per deixar que sigui la societat civil la que pugui generar llocs de feina. “I per açò els hem de donar més llibertat”.

L’objectiu final no és la modificació puntual del PTI, sinó la creació de llocs de feina per part de l’empresariat i, per tant, la conseqüent disminució del nombre d’aturats. “Els ciutadans ens han escollit per reduir l’atur i amb açò estem fent feina des del primer dia”, afegeix el president Tadeo.

Plans Generals
Altres dels objectius del nou equip de govern insular és l’agilització de l’aprovació del Plans Generals Municipals per part del Consell. En aquest sentit, el de Maó es durà a ple en el mes de novembre.

Maó, 22 octubre 2011

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS