Notícies i actualitat

Conveni de cessió temporal de terrenys per a l’ús d’aparcament públic provisional entre el Consell Insular de Menorca i l’Ajuntament de Ciutadella

Data : 28/05/2018

El Consell Insular de Menorca i l'Ajuntament de Ciutadella han acordat signar un conveni de col·laboració per la cessió temporal de terrenys municipals per a l'ús d'aparcament públic provisional que doni servei als usuaris del bus de Macarella. Els autobusos de la nova línia entre Ciutadella i Macarella surten de l’Avinguda Josep Mascaró Pasarius i, per tant, els seus usuaris han d’estacionar el seu vehicle en les proximitats d’aquesta via.

D’aquesta manera, Consell Insular i Ajuntament de Ciutadella, per donar solució a n’aquesta nova necessitat, han col·laborat per habilitar un aparcament provisional en dues parcel·les de titularitat municipal properes a la Via Perimetral amb una capacitat aproximada de 190 places. L’objectiu d’aquest conveni és no saturar els actuals aparcaments públics dels voltants de l’Avinguda Josep Mascaró Pasarius.


Línia regular Ciutadella - Macarella
El Consell Insular de Menorca ha posat en funcionament, per a la temporada d’estiu 2018, i de manera experimental, una nova línia de transport públic regular entre Ciutadella i Macarella per tal de resoldre els problemes de circulació dins els camins de Sant Joan de Missa i, més concretament, per accedir a la platja de Macarella.

La nova línia de transport públic regular entre Ciutadella i Macarella substituirà la totalitat de la capacitat de l’actual aparcament de Macarella dins la finca de Santa Anna i, en conseqüència, aquest aparcament romandrà tancat mentre operi la nova línia d’autobús.

Maó, 28 de maig del 2018


Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Imatges relacionades
Departaments
Mobilitat
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS