Notícies i actualitat

El Consell Insular de Menorca i l’Ajuntament d’Alaior col·laboren per a la millora de la carretera de Son Bou

Data : 23/05/2018

El Consell Insular de Menorca ha aprovat en consell executiu de dia 21 de maig de 2018 la signatura d’un conveni de col·laboració per a la millora de la carretera municipal d'Alaior a Son Bou entre els punts quilomètrics 0+100 i 3+969.

Les actuacions previstes en aquest conveni de col·laboració tenen l'objectiu de millorar la seguretat d’un tram de la carretera de Son Bou, i consisteixen en eixermat dels marges de la carretera, substitució i reforç de barreres de seguretat tipus biona, repintat de les marques vials horitzontals i protecció del talús del pk 1+200 davant l’accés al polvorí.

Aquestes actuacions s’executaran en dues fases. La primera fase l’executarà l’ajuntament d’Alaior abans del mes de juliol i serà finançada al 50% entre l’ajuntament i la institució insular, i consistirà en la millora de la seguretat mitjançant l’eixermat, millora de barreres tipus biona i repintat de marques vials, amb un pressupost màxim de 42.949,20 € entre les dues administracions.

La segona fase consistirà en la protecció de 100 metres del talús proper a l’accés al polvorí, en el punt quilomètric 1+200 de la carretera municipal Alaior-Son Bou. Aquesta actuació serà executada i finançada al 100% pel Departament de Mobilitat del Consell Insular de Menorca, i tindrà un pressupost màxim de 86.670 € inclosa la redacció del projecte constructiu. Aquesta actuació, per la seva complexitat necessitarà un termini més llarg de temps per materialitzar-se. Des de la institució insular es treballarà perquè que pugui estar executada a finals d’aquest any.

Així, la inversió conjunta de les dues administracions en la millora de la carretera de Son Bou serà de 129.619,20 €, dels quals 21.474,60 € els aportarà l’ajuntament d’Alaior i 108.144,60 € els aportarà el Consell Insular de Menorca.

Amb aquest conveni per a la millora de la carretera de Son Bou de titularitat municipal, l’equip de govern del Consell Insular de Menorca segueix treballant per a la conservació i millora de la xarxa de carreteres, no tan sols de les carreteres de la seva titularitat sinó també de les carreteres i camins municipals.

Maó, 23 de maig de 2018


Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Departaments
Mobilitat
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS