Notícies i actualitat

El Consell Insular inverteix 20.000 euros en la reparació de grades i tendals

Data : 23/05/2018

El departament de Cooperació Local del Consell Insular de Menorca ha invertit al voltant de 20.000 euros per a la reparació de grades i tendals. En concret ha destinat una partida de 12.331,49 euros per a la recuperació de la totalitat dels seients de les grades (unes 1.200 places), donat que es trobaven deteriorades. Aquesta actuació ha anat acompanyada per la millora dels tendals que, amb un cost de 7.391,07 euros, han permès la confecció de tres lones noves i la reparació de les cinc restants.

El departament de Cooperació Local té previst invertir enguany 2.500 euros per a l’adquisició de nous palets necessaris per al transport dels boxes, ja que els més antics tenen més de 10 anys.

Durant l’any 2017 s’han duit a terme els següents préstecs i col·laboracions amb els ajuntaments o entitats de l’illa que han organitzat diversos esdeveniments esportius o culturals:

- Grades mòbils 13 esdeveniments amb un total aproximat de 6.000 places d'usuaris
- Estables mòbils 8 esdeveniments amb un total aproximat de 300 places d'animals


Maó, 23 de maig de 2018

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS