Notícies i actualitat

El conseller d'Administracions Públiques destaca les múltiples possibilitats que ofereix el Llatzeret de Maó

Data : 10/11/2014

El conseller d'Administracions Públiques, Juan Manuel Lafuente, ha visitat avui, juntament amb el president del Consell de Menorca, Santiago Tadeo; la vicepresidenta d'aquesta Administració, Pilar Pons, la consellera de Benestar Social i Joventut, Aurora Herráiz; la consellera de Turisme, Salomé Cabrera i els portaveus de l'oposició, Joan Marquès i Maite Salord, el conjunt arquitectònic del Llatzeret de Maó, declarat Bé d'Interès Cultural en 1993.

Després de la visita, el conseller Lafuente, membre de la comissió mixta encarregada de vetlla pel trasllat des del Govern al Consell d'aquest immoble, ha destacat “les múltiples possibilitats que ofereix aquesta infraestructura” i ha qualificat de “notícia molt positiva el fet que la principal institució de l’illa vagi a tenir la titularitat d'aquest lloc al que amb bona gestió se li podran conferir els màxims usos possibles”. 

Sobre aquest tema, Lafuente ha matisat que “les possibilitats d'aquest lloc són tan àmplies que no cal limitar-ho a actuacions d'àmbit insular sinó a actuacions de caràcter científic, cultural, etc. que li atorguin una projecció exterior”.
Per la seva part, el president Tadeo ha recalcat que aposta per la col·laboració público privada en la gestió del Llatzeret “perquè el seu cost no recaigui només en l'administració insular de Menorca”.

El conseller ha recordat que el Consell de Govern va aprovar el passat dia 10 d'octubre la iniciativa en forma de text articulat de traspàs al Consell Insular de Menorca de les funcions i els serveis que exerceix l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears corresponents al Centre de Formació del Llatzeret de Maó.

El traspàs serà definitiu, tal com ha indicat el conseller, quan s'aprovi en la Comissió Mixta de Transferències Govern-Consell Insular.

L'acord del Consell de Govern va ser un pas més en la transferència de la titularitat acordada a la fi del passat mes de juliol en el transcurs d'una reunió mantinguda entre el president del Govern de les Illes Balears, José Ramón Bauzá i la ministra de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat, Ana Mato, i en la qual també van participar el president del Consell de Menorca, Santiago Tadeo, i la sotsecretària d'Estat de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat, María Jesús Frare.

Maó, 10 de novembre de 2014

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS