Notícies i actualitat

El ministeri de foment signa la transferència a menorca de 19,6 milions d’euros per invertir enguany en carreteres

Data : 20/10/2011
Aquest dimarts 18 d’octubre, representants del Ministeri de Foment van signar la transferència a Menorca de 19,6 milions d’euros per invertir enguany en carreteres, en el marc de la Comissió Mixta de Seguiment d’aquest conveni.

A part de representants del Ministeri de Foment –on va tenir lloc aquesta reunió-, van rubricar aquest document personal del Ministeri d’Economia i Hisenda. Del Consell Insular de Menorca eren presents el conseller de Mobilitat i Projectes, Luis Alejandre, i els seus directors insulars, Joan Mascaró i Tomeu Martí.

Aquesta quantitat de doblers representa l’anualitat per a 2011 del conveni de carreteres subscrit el 28 de setembre de 2007 entre el Consell Insular de Menorca i el Ministeri de Foment per un valor total de 67,8 milions d’euros.

Segons el cronograma estava previst per a enguany invertir 15 milions d’euros en la variant de Ferreries, i 3,6 en el tram de la carretera general entre Maó i Alaior. Però conscients de la necessitat d’activar l’obra pública per reactivar la feina, des de l’actual conselleria de Mobilitat i Projectes s’ha conseguit començar també la tramitació de les obres entre Ferreries i Ciutadella.

A més, el conseller de Mobilitat i Projectes, Luis Alejandre, està intentant accelerar els tràmits per començar el més aviat possible els treballs d’adequació del tram entre Alaior i Ferreries, englobant en un mateix projecte els trajectes Alaior- Es Mercadal i Es Mercadal-Ferreries.

“El meu objectiu com a Conseller és activar quan abans millor tota l’obra pública possible per generar feina a la gent”, explica Luis Alejandre.

Maó, 20 d’octubre 2011

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS