Notícies i actualitat

El Consell col·labora amb PIME i ACCESO en un curs per mostrar aspectes legals a Internet

Data : 09/11/2014

La Conselleria de Serveis Generals, Treball i Innovació col·labora amb ACCESO en l'organització d’un curs a mida per a empreses TIC sobre tots els aspectes legals i de responsabilitat que sorgeixen de les relacions que s'estableixen a Internet.

Arran de l'enorme creixement de les relacions comercials a través d'Internet s'ha detectat la necessitat en les empreses de conèixer fins on arriben les responsabilitats i les normes de funcionament entre les parts que hi intervenen. Per aquest motiu les empreses de Menorca tenen l'oportunitat de conèixer, de la mà de professionals en la matèria, el procediment legal per cobrir qualsevol responsabilitat en les accions que duguin a terme en part o totalment a través de servidors d'Internet ubicats a Espanya o en altres països.

Les empreses participants podran plantejar des de l'inici de la formació quines són les seves formes d'operar i treballar per adaptar les demostracions a casos pràctics i reals, a fi de solucionar de forma precisa situacions que es produeixen en el dia a dia d'aquestes empreses.

L'Associació Empresarial de Comerç Electrònic i Serveis Informàtics de Menorca (ACCESO) és l'organitzadora de la formació i compta amb la col·laboració de PIME Menorca i del Consell Insular de Menorca. En aquest sentit, el curs està obert a qualsevol persona que hi estigui interessada, que pot abastar un ampli espectre de professionals, des de les mateixes empreses de serveis informàtics que ofereixen solucions a empreses de la resta de sectors d'activitat, com les persones que es dediquin a l'assessorament legal en aquest tipus d'actuacions.

La realització d'aquesta formació serà totalment presencial, a l'edifici de PIME Menorca de Maó, i començarà dia 3 de desembre. Per a més informació i inscripcions es pot contactar amb ACCESO a eninfo@accesomenorca.com.

«Tenir professionals menorquins ben formats és imprescindible per oferir un bon servei i amb garanties, i és molt difícil poder comptar amb formació tan específica a Menorca, per açò col·laboram amb PIME i Acceso perquè sigui possible», ha manifestat la consellera Pilar Pons.

Recordam que el Departament de Serveis Generals, Treball i Innovació també ha posat en marxa, coofinançat pel programa Leader, el Pla + TIC Menorca, que pretén fomentar el coneixement i l'ús de les noves tecnologies entre empreses i professionals de Menorca mitjançant formació gratuïta i pràctica, i pel qual ja han passat més de 700 persones.

Maó, 9 de novembre de 2014


Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS