Notícies i actualitat

Instal·lació de nova mini estació a Es Castell

Data : 17/05/2018

El Consell Insular i l’ajuntament des Castell han presentat aquest matí la nova mini estació per a la parada dels autobusos de la línia regular de la plaça de l’Arraval Vella. Aquesta actuació ha estat possible gràcies al conveni signat entre el Consell Insular i l’ajuntament des Castell. L’import total d’aquesta actuació ha estat de 16.907,72€ i ha estat totalment finançada pel Consell Insular.

A través d’aquest mateix conveni ja es va dur a terme la instal·lació d'una marquesina a Son Vilar, sentit cap Es Castell per import de 9.027,19 €. Així mateix, està previst renovar, també, pròximament la marquesina de la parada de Fontanilles (rotonda).

Així, el Departament de Mobilitat conjuntament amb l'ajuntament des Castell es porten a terme les accions de millora de les infraestructures del transport públic contemplades en els objectius del Pla Insular de Serveis de Transport Regular de viatgers per Carretera de Menorca. La finalitat del Consell Insular amb aquestes actuacions és seguir impulsant el transport públic com un mitjà de qualitat i al servei dels ciutadans.


Maó, 17 de maig del 2018

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Imatges relacionades
Foto 1Foto 2
Departaments
Mobilitat
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS