Notícies i actualitat

El Consell Insular de Menorca adjudica el nou contracte de manteniment de carreteres i camins municipals

Data : 17/05/2018

El Consell Insular ha adjudicat en consell executiu de dia 14 de maig de 2018 un contracte de nova creació destinat a la prestació del servei per a l'execució de d'operacions de conservació i manteniment de les carreteres i camins inclosos al conveni de cofinançament amb els diferents ajuntaments de l'illa i dels camins i aparcaments de la institució insular.

L’empresa adjudicatària ha estat Triatges Menorca S.L., per un import de 212.250,00 € (iva inclòs) anuals i una durada de 2 anys prorrogables.

Amb aquest nou contracte de serveis es cobriran les necessitats de conservació i manteniment de 132,68 km de carreteres i camins de titularitat municipal inclosos en el conveni signat en data 29 de setembre de 2017 amb els ajuntaments de Ciutadella, Ferreries, Es Mercadal, Maó i Sant Lluís, 9,85 km de camins d'accés a fars de titularitat del Consell Insular de Menorca, i 6,75 km de camins d'accés a les platges de Macarella, Son Saura i La Vall a més dels seus aparcaments.

Cal recordar que a finals del mes de febrer de 2018 el Consell Insular ja va signar, amb la UTE formada per Innovia Coptalia S.A.U. i Construccions Olives S.L., el contracte de servei per a l'execució d'operacions de conservació dels 186,12 km de carreteres competència de la institució insular, amb un pressupost d’adjudicació de 954.953,69 € (iva inclòs) anuals.

El conjunt d'aquests dos contractes suposarà un increment d'un 33% en els recursos destinats a la conservació i manteniment de la xarxa de carreteres i camins respecte del contracte aprovat per l’anterior equip de govern, incorporant en total 335,4 km de carreteres i camins i 19.000 m2 d'aparcaments, quedant de la manera següent:

Contracte 2013-2017
Contracte 2018-2022

Conservació carreteres Cim + carreteres i camins municipals:
877.161,77 €/any (iva inclòs)
Conservació carreteres Cim:
954.953,69 €/any (iva inclòs)

Conservació carreteres i camins municipals + accessos platges:
212.250,00 €/any (iva inclòs)
TOTAL: 877.161,77 €/any
TOTAL: 1.167.203,69 €/any


D’aquesta manera, amb aquest increment d’un 33% de la dotació econòmica destinada a tenir cura del l’estat de la xarxa viària de Menorca, l’equip de govern segueix apostant per la conservació i manteniment de la xarxa viària de carreteres i camins.

S’adjunta:
- Plànol carreteres i camins
- Llistat contracte conservació carreteres Cim
- Llistat contracte conservació carreteres i camins municipals i accessos platges

Maó, 17 de maig de 2018

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Departaments
Mobilitat
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS