Notícies i actualitat

INCIBE inicia a Menorca el seu programa de tallers formatius en ciberseguretat per a instituts

Data : 05/11/2014

L'Institut Nacional de Ciberseguretat (INCIBE) realitzarà aquesta setmana diversos tallers formatius en ciberseguretat en dos instituts de Menorca, com a inici del seu programa pilot de formació dirigida a fomentar l'interès per aquesta matèria i detectar talent entre els joves.

En col·laboració amb el Departament de Serveis Generals, Treball i Innovació del Consell Insular, els propers dies 6 i 7 de novembre s'impartiran tallers en els instituts Joan Ramis i Ramis (Maó) i Biel Martí (Ferreries), en els quals prop de 100 alumnes dels mòduls formatius de grau mitjà i superior en Informàtica rebran formació sobre seguretat en sistemes, seguretat en aplicacions web i informàtica forense.

De fet, el primer lloc d'Espanya en el qual INCIBE posa en marxa els citats tallers serà Menorca.

L’INCIBE és un organisme dependent del Ministeri d'Indústria, Energia i Turisme que promou serveis en l'àmbit de la ciberseguretat que permetin l'aprofitament de les TIC i elevin la confiança digital. Amb aquest programa pilot, emmarcat en el Pla de confiança en l'àmbit digital i que inclou únicament 80 tallers a tot Espanya s'engega un programa de foment i sensibilització en ciberseguretat per a alumnes d'instituts i centres d'ensenyaments mitjans.

El Consell Insular, que a través del Pla +TIC pretén fomentar el major coneixement i ús de les noves tecnologies, ha coordinat amb l’INCIBE l'organització dels tallers a Menorca, posant així a la disposició dels joves estudiants una formació innovadora.

Cal recordar que el Pla +TIC està cofinançat pel programa Leader i ofereix diverses activitats de formació pràctica i gratuïta a les petites empreses i professionals de Menorca, amb l'objectiu de millorar la seva competitivitat. Des del seu inici, el gener 2014, més de 700 persones han participat en aquest programa.

Enllaços relacionats:
www.incibe.es
www.formaciotic.cime.es

Maó, 5 de novembre de 2014


Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS