Notícies i actualitat

Es presenta la Memòria 2017 del Centre Assessor de la Dona

Data : 11/05/2018

La consellera de Benestar Social i Família, Maria Cabrisas, la directora insular de Benestar Social i Família, Bàrbara Torrent, i la treballadora social, Victòria Coll, han presentat aquest matí la Memòria 2017 del Centre Assessor de la Dona.

Com ha explicat la consellera, Cabrisas, “les dades de la memòria demostren que encara hi queda molta feina per fer. En el 2017 hi hagut 128 dones que han acudit per primera vegada al centre per demanar ajuda. Una dada prou significativa perquè, a més a més, s’han d’afegir 320 dones que han seguit tenint continuïtat dins el seu procés d’atenció”.

Cabrisas també ha volgut destacar la feina que realitza l’equip interdisciplinari, pel que fa als psicòlegs, com la treballadora social, la jurista i les monitores del pis d’acollida. En el 2017, han estat ateses en el pis d’acollida 13 dones víctimes de violència masclista i 11 menors.

Per acabar, Cabrisas, ha volgut recordar que des del 2013 fins al 2018, 194 menors han perdut a la seva mare a causa de la violència masclista. “Aquest és un nombre, però darrere aquestes dades sempre hi ha històries personals que requereixen la implicació de tots per a l’erradicació d’aquesta xacra” ha conclòs Cabrisas.


Jornada sobre la Violència Sexual contra les dones
Els pròxims 17 i 18 de maig se celebrarà la Jornada sobre la Violència Sexual contra les Dones al Centre de Convencions des Mercadal. Durant el transcurs de la jornada es farà un abordatge des dels diferents àmbits professionals sobre els protocols de prevenció de les violències masclistes i sexuals a les festes patronals.


Maó, 11 de maig del 2018


Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Imatges relacionades
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS