Notícies i actualitat

Els ajuntaments de l’illa i el Consell Insular de Menorca participen en el seminari "Maneig de la plataforma de contractació del sector públic”

Data : 11/05/2018

El Consell Insular de Menorca acull avui i demà el seminari "Maneig de la plataforma de contractació del sector públic” impartit pel professor Antoni Vázquez. El departament de Cooperació Local ha organitzat aquesta jornada formativa per conèixer el funcionament de la nova eina informàtica de l'Estat i d’acord a la petició dels ajuntaments de l’illa de rebre una formació pràctica per conèixer de primera mà la nova Plataforma de Contractació del Sector Públic.

“Aquesta actuació s’emmarca en la funció de col·laboració que impulsam des del departament de Cooperació Local donant suport tècnic per millorar la formació del personal dels ajuntaments de l’illa”, ha dit la consellera de Cooperació Local i Promoció Turística, Maite Salord, qui ha donat la benvinguda a tots els assistents.

Una trentena de tècnics municipals i de la pròpia institució insular participen des d’avui matí en el desenvolupament de casos pràctics en el marc d’un entorn de proves a la plataforma de preproducció. D’aquesta manera, el seminari és totalment pràctic i cada alumne disposa d'un ordinador per a realitzar un simulacre de contracte.

Cal recordar que la nova llei de Contractes del Sector Públic estableix que qualsevol tipus de contracte que facin les administracions públiques hauran de fer-se a través d'aquesta plataforma informàtica.

Des del departament de Cooperació Local es treballa actualment en la contractació d’un professional que pugui donar suport als vuits ajuntaments de l’illa en matèria de contractació pública.

El seminari s’enregistra i properament es publicarà al complet en el canal Youtube del Consell Insular de Menorca.


Maó, 10 de maig de 2018

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Imatges relacionades
Foto 1Foto 2
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS