Notícies i actualitat

El Consell i l'Ajuntament de Maó milloren la seguretat del camí Verd

Data : 04/11/2014

El conseller de Mobilitat i Projectes, Luis Alejandre, acompanyat de la batlessa de Maó, Águeda Reynés; del regidor de Serveis Tècnics d'aquest municipi, Mateu Ainsa; així com del batle des Castell, Lluís Camps, han presentat avui el resultat de les obres de millora del camí Verd, un dels camins més antics de tot Menorca.

Les obres han consistit en la rehabilitació i ampliació d'un antic mur de contenció a una part del camí. Concretament, s'ha ampliat en cinc metres lineals la paret seca, que ha passat de 20 a 25 metres i, al mateix temps, se li ha deixat una alçada de tres metres.

Per millorar la seguretat de la circulació, s'ha ampliat també el traçat de la carretera en més d'un metre, amb l'objectiu que hi puguin passar dos vehicles a la vegada amb espai suficient.

L'estat deteriorat del mur i les mides massa reduïdes d'un tram de la carretera han motivat l'execució d'aquesta obra «per augmentar la seguretat dels usuaris», ha explicat el conseller Alejandre, que recorda que aquesta via també la utilitzen els autobusos.

El projecte d'obra va ser dissenyat per l'Ajuntament de Maó i el Departament de Mobilitat i Projectes del CIM ha assumit els treballs, amb un cost de 42.000 euros, dintre del conveni amb la UTE de Manteniment de Carreteres i Camins.

El conseller Alejandre ha destacat, per una banda, la bona predisposició de la propietat privada per poder realitzar els treballs i, per l'altra, la col·laboració amb el Consistori de Maó. Pel camí Verd passava un important tàlveg natural i era la connexió entre Trepucó i cala Figuera.

Maó, 4 de novembre de 2014

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS