Notícies i actualitat

El Consell Insular de Menorca durà a terme aquest mes millores a la carretera ME-18 entre Es Mercadal i Son Trèmol

Data : 04/05/2018

El Consell Insular de Menorca inclourà dins la planificació del mes de maig els treballs de conservació del tram de la carretera ME-18 entre Es Mercadal i Son Trèmol per millorar-ne l’estat general. L’actuació que es durà a terme s’ubica en els 3.500 primers metres de la carretera ME-18 entre Es Mercadal i la intersecció de Son Trèmol el que suposen aproximadament 17.500 m².

L’actuació consisteix en:

- Tall de paviment i enderroc de l’aglomerat asfàltic en zones puntuals de millora estructural del paviment per a posterior eliminació de flonjall i construcció del nou ferm.

- Reperfilat de cuneta no revestida a tot el llarg de la carretera.

- Fresat puntual de zones amb esgotament superficial del ferm (3.500 m2)

- Revestiment amb formigó d’alguns trams de cuneta (300 metres lineals totals aproximadament dividit en varis trams)

- Capa de rodadora de 3 cm d’asfalt a tot al llarg del tram, mantenint la mateixa amplada de carretera (1350 Tn) , i posterior pintat de marques viàries segons la configuració actual i millora de l'abalisament de les barreres de contenció.


El cost previst d’aquestes millores és de 140.00€ aproximats. Atès que el nou contracte d’operacions de conservació i manteniment de les carreteres competència del Consell Insular ha incrementat la dotació d’euros per quilòmetre (6.200€/km any respecte els 2.300 €/km any del contracte anterior). Totes aquestes actuacions es realitzaran en el sí del contracte de conservació amb el suport de la brigada pròpia del departament de carreteres.

Donada l’amplada d’aquesta carretera i per seguretat es preveu el tancament d’aquest des de mitjans de la tercera setmana de maig fins dia 1 de juny. S’indicaran els itineraris alternatius que serà la Me-16 o Me-20.


Maó, 4 de maig del 2018


Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Imatges relacionades
Departaments
Mobilitat
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS