Notícies i actualitat

L'alumnat treballador del projecte SOIB JOVE OCUPACIÓ I FORMACIÓ "Es Torretó" que imparteix el Consell Insular de Menorca, visita empreses del sector forestal.

Data : 24/04/2018

L'equip del projecte SOIB JOVE de formació i ocupació "Es Torretó" va visitar diverses empreses del sector forestal de l'Illa de Menorca per conèixer de primera mà com funcionen i per conèixer les possibilitats del mercat laboral per a la seva futura inserció laboral. Les empreses visitades han estat Leñas Marcelino i Llenyes Vicent.

Durant la visita, els alumnes han pogut conèixer els processos de treball utilitzats; conèixer un pla de gestió forestal i com portar-ho a terme; aprendre quin perfil professional és el més adient i quines són les claus de l'èxit per aconseguir i mantenir una feina.

L'alumnat treballador del projecte de formació i ocupació va aprofitar amb molt d'interès la visita i les explicacions donades, aconseguint una visió més propera del funcionament del sector i les possibilitats que ofereix el mercat laboral al qual volen accedir.

Al llarg del projecte altres entitats i empreses també han mostrat el seu interès per la formació i les feines realitzades com l'IBANAT i Excavaciones Moll SA.

"Es Torretó" és un projecte d'ocupació i formació gestionat pel Consell Insular de Menorca, amb la participació del Servei d'Ocupació de les Illes Balears (SOIB) i el cofinançament del Servei Públic d’Ocupació Estatal (SEPE) i del Fons Social Europeu (FSE). El jovent que hi participa rep una formació d'Activitats auxiliar en la conservació i manteniment de forests i Servei per al control de plagues, alhora que mantenen un contracte laboral durant 10 mesos.

Maó, 24 d'abril de 2018.

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Imatges relacionades
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS