Notícies i actualitat

El Consell Insular de Menorca obre una nova convocatòria d’ajuts per a la pràctica esportiva a la infància i joventut

Data : 30/04/2018

Es tracta d’uns ajuts destinats a aquelles famílies que no poden fer-se càrrec econòmicament de la pràctica esportiva dels seus fills i filles.

Aquesta convocatòria va aprovar-se pel Consell Executiu del Consell Insular el passat 9 d’abril de 2018. I està regida per les bases publicades al BOIB núm 52 de 28 d'abril de 2018 pel qual s'aproven les bases que regeixen la concessió d'ajuts del Consell Insular de Menorca per a la pràctica esportiva en la infància i la joventut (de 3 a 30 anys) i de la convocatòria corresponent a la temporada 2017-18.

Tal com s’exposa en les bases, el període de sol·licitud és de 60 dies d’ençà de la seva publicació. En aquest sentit, l’Administració Pública, a través del Departament d’Ocupació, Projecció Econòmica, Joventut i Esports del Consell Insular, té la responsabilitat de fomentar l’educació física i l’esport, entesa com a bé de la societat que ha de potenciar i facilitar l’accés a totes les persones, indistintament de la seva procedència i característiques, especialment a aquells sectors socials més vulnerables. Una activitat física-esportiva que contribueixi al desenvolupament i a la formació integral de les persones, perquè disposin d’una millor qualitat de vida.

Per aquesta convocatòria, s’ha destinat una partida de 40.000 euros, repartida en dues línies d’ajuts segons franges d’edat. La primera línia, compren als infants i joves de 3 a 16 anys. La segona línia, als joves de 17 a 30 anys.

Les sol·licituds s’han d’efectuar al Consell Insular de Menorca, ja sigui assistint-hi bé de manera presencial o bé telemàticament.

Per a més informació o aclariments, el departament d’esports, qui gestiona directament les sol·licituds, resta a la disposició d’aquelles persones interessades.


Maó, 30 d’abril de 2018


Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS