Notícies i actualitat

El Consell Insular de Menorca i l’Ajuntament de Sant Lluís col·laboren per a la millora de la carretera de Biniancolla

Data : 27/04/2018

El Consell Insular de Menorca i l’Ajuntament de Sant Lluís signaran un conveni de col·laboració per a l’execució i el finançament de les obres de millora de la carretera de Biniancolla del pk 0+480 al pk 0+580.

Les actuacions previstes en aquest conveni de col·laboració tenen l'objectiu de millorar la seguretat d’un tram de la carretera local de Biniancolla, que travessa un canal natural de drenatge del terreny i que presenta una amplada inferior a la resta de la carretera. El projecte, redactat per l’enginyer de camins, canals i ports Alberto Correa, contempla les següents actuacions: sanejament del terreny i del ferm existent, reconstrucció de les parets de pedra en sec, ampliació de la calçada actual, millora de l’obra de drenatge actual, pavimentació i senyalització.

Les obres seran executades per l’Ajuntament de Sant Lluís, i el Consell Insular de Menorca aportarà la quantitat de 184.190,18 € per al finançament de les obres.

Amb aquest conveni per a la millora de la carretera de Biniancolla de titularitat municipal, l’equip de govern del Consell Insular de Menorca segueix treballant per a la conservació i millora de la xarxa de carreteres, no tan sols de les carreteres de la seva titularitat sinó també de les carreteres i camins municipals, sumant-se als següents convenis signats en l’actual mandat (veure document adjunt)

Maó, 27 d'abril de 2018

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Més informació
Taula convenis signats
Imatges relacionades
Foto 1Foto 2
Departaments
Mobilitat
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS