Notícies i actualitat

El Consell Insular dobla novament la partida d’inversions per a la Fundació per a persones amb discapacitat

Data : 27/04/2018

La Presidenta del Consell Insular de Menorca, Susana Mora, i la Consellera de Benestar Social i Família del Consell Insular, Maria Cabrisas, en representació de la fundació per a Persones amb Discapacitat, han signat recentment el conveni que es compromet a finançar les despeses d’inversió de l’entitat pel 2018, per un import de 200.000 euros.

Aquesta partida que s’ha doblat en referència a l’any passat (100.000) i ja s’havia augmentat un 15% en referència al 2016 (87.000 - €). Aquestes aportacions en matèria d’immobilitzat i infraestructures creixen de manera considerable en comparació a l’anterior mandat, no havent superat mai durant el període 2011 – 2015 els 60.000 euros anuals.

Per açò, més enllà de la millora en espais i centres, enguany hi ha increments significatius en el departament d’infància i joventut i en els serveis educatius. La Fundació ha apostat per un nou espai d’atenció, pròxim a les famílies i als usuaris, recentment estrenat en el C/ Avinguda Menorca de Maó. Una inversió de 75.000 euros que inclou una petita reforma interior, dotar la sala multifuncional, els espais d’atenció psicopedagogia i logopèdia, i els materials didàctics i noves joguines per dur a terme diverses activitats.

El segon projecte il·lusionant és l’equipament de les aules educatives pel desenvolupament dels programes TAVA i programes d’educació bàsica 12-16. Aquest nou espai, ubicat en el CP Carlos Mir, s’ha dut a terme gràcies al pla d’equipaments 2016 i a la col·laboració de la Conselleria d’Eduació. Enguany, s’ha dotat de la necessària climatització. Amb les obres finalitzades, tan sols resta pendent l’autorització de Centre. Maó disposarà d’un centre de referència de cara a la futura inserció soci laboral que no dependrà de convocatòries públiques puntuals. S’espera que les aules puguin inaugurar-se el pròxim mes de setembre.

Destaquem també les obres de reforma i ampliació del Centre Ocupacional s’Auba, de Ciutadella, així com l’adquisició d’un vehicle pel CO la Florida.
La resta de partides, són complements per a distintes àrees o projectes, o senzillament la renovació d’aparells informàtics.

En paraules de la vicepresidenta de Fundació, Maria Cabrisas, “en aquest mandat, el Cime ha dedicat 287.000 euros en la millora dels centres i serveis de la Fundació. Un augment pressupostari que significa un bot qualitatiu en la millora de l’atenció a les persones amb diversitat funcional de Menorca. Ampliem serveis, construïm futur”.

Maó, 27 d’abril del 2018


Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS